Karjeros centras informuoja

GIMNAZISTAI „ISM MOKSLEIVIŲ UNIVERSITETE”

Lapkričio 24 d., antradienį tikslinė I-IV kl. gimnazistų grupė dalyvavo ISM ekonomikos ir vadybos universiteto, studijų programų PRISTATYME bei ISM dėstytojų vedamuose seminaruose: „Reklama ir smegenys. Nauji rinkodaros žaidimai“ (vedė Juste Unguraitytė Pinkevičienė); „Lietuva ir NATO: lūkesčiai ir realybė“ ( vedė Dr. Vincentas Vobolevičius)

bei paskaitoje anglų kalba „Communication as Power“, kurią vedė dėstytoja iš Argentinos Mariana Sueldo.

ISM Moksleivių universiteto seminarų metu moksleiviai įgijo naujų ekonominių, vadybinių, komunikacijos bei kitokių žinių, pagilino jau turimas žinias, susipažino su ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto dėstytojais, pabendravo su studentais bei turėjo galimybę sudalyvauti konsultacijoje studijų klausimais.

Išklausę tris paskaitas mokiniai gavo pažymėjimus, kurie stojant į ISM Vadybos ir ekonomikos universitetą prideda +0,15 balo. Susitikimas vyko Šiaulių apskrities P. Višinskio bibliotekoje.

„Labai įdomūs, informatyvūs, modernūs seminarai. Temos aktualios… Labiausiai patiko pranešimas apie reklamą, nes pati noriu studijuoti verslo vadybą, specializuotis rinkodaroje…”. Urtė, IV kl.

„Tikrai labai patiko ir neprailgo…Ypač patiko argentinietė dėstytoja, kuri pasakojo apie komunikacijos galią anglų kalba, tai ne tik kad paskaita buvo įdomi, bet ir pagilinau anglų kalbos žinias. Taip pat sudomino verslo vadybos ir analitikos paskaita, kurioje dėstytoja pasakojo apie tai, kaip verslininkai įsigilina į žmogaus psichologiją, kūno kalbą ir pagal tai sukuria paklausią prekę, prekės ženklą…”. Kristina, IV kl.