Tarptautinis daugiašalis projektas „Mažiau interneto“ (INTERNETless)

Projekto tikslas – padėti mokiniams suprasti, kad internetu reikia naudotis tikslingai, t.y. ieškoti informacijos, ruoštis pamokoms, skaityti knygas; skatinti mokinius būti mažiau virtualioje erdvėje, žaisti ne kompiuterinius žaidimus, bet daugiau laiko praleisti gamtoje, sportuoti ar žaisti žaidimus, kuriuos žaidė mūsų tėvai ir seneliai.

Projekto partneriai – Turkija (koordinuojanti mokykla), Italija, Ispanija, Islandija, Bulgarija, Portugalija, Lenkija ir Lietuva.

Projekto trukmė – 2 metai (2013-2015).

Visą informaciją apie vykdytas veiklas, rezultatus, mobilumą galima rasti projekto internetiniame puslapyje: www.internetless.eu

Projekto veikla buvo finansuota iš Mokymosi visą gyvenimą programos, kurią Lietuvos Respublikoje administruoja Švietimo mainų paramos fondas. 

Projektas KA2

Tarptautinis daugiašalis projektas “MET (Maths, Engineering, Technology) inside the class” (“Matematika, inžinerija, technologijos klasėje“) Projektas skirtas gimnazistams, besidomintiems inžinerija, IT, matematika, fizika, technologijomis, besirūpinantiems ekologija. Jo…