Dovanokime knygas SAVO bibliotekai!

Nors žiema šiais metais neskuba – laiko ratas nenumaldomai sukasi, įsukdamas ir mus į gražiausių metų švenčių laukimą. Ir biblioteka – informacinis centras pradėjo ruoštis šiai nuostabiai šventei.

Skaitytojus ir knygos bičiulius telkiančios „Knygų Kalėdos“ šiemet vėl kviečia dovanoti naujų knygų savo bibliotekai. Savo biblioteką turime mes visi, tik gal dar nesame jos atradę, pažinę, atnaujinę ryšio. Juk biblioteka – tai bendruomenė.  Bibliotekos yra mūsų mokyklose, universitetuose, jos yra mūsų miestuose ir miesteliuose, o kartais – mūsų kaimynystėje. Jos padeda mums augti, mokytis, tobulėti, atrasti knygą, kurią skaityti yra tiesiog smagu.

Jau septintą kartą „Knygų Kalėdos“ kvies dovanoti knygas savo bibliotekai – galbūt galite prisidėti ir Jūs prie gimnazijos, kurioje mokotės, kurią baigėte, ar dirbate, gerovės.

Jeigu norėtumėte, kad bibliotekos lentynos pasipildytų naujomis knygomis, kviečiame mokytojus, mokinius ir tėvelius dalyvauti šioje akcijoje.

Net ir viena gera knyga yra labai svarbi.

Kviečiame į biblioteką! Ateikite, susipažinkite! Dovanokite!

Akcija vyks iki sausio 6 dienos.

https://www.knygukaledos.lt/

Išminties diena kartu su Jumis!

Šiaulių miesto savivaldybės viešoji biblioteka kviečia visus šiauliečius – grupes ir pavienius gyventojus – dalintis Jums prasmingomis mintimis, liaudies išmintimi, sentencijomis, patarlėmis, posakiais,…