Profesinis veiklinimas Desertų dirbtuvėse

Besidalinančios ląstelės principas
…taip pats įmonės savininkas vadina savo žinių perteikimą kitiems tam, kad „nuolat galėtumėm augti, tobulėti ir judėti pirmyn, nes jei viską kaupsime savyje galiausiai sprogsime.
Tad noriu pasidžiaugti dar vienu puikiu susitikimu su Šiaulių Stasio Šalkauskio gimnazija, trečių klasių mokinėmis kurios…
• Išgirdo, kaip gimė Desertų dirbtuvių įdėja.
• Suprato kas yra prancūziška konditerija.
• Išklausė teorijos apie bazines prancūziškos konditerijos gamybos technologijas.
• Sužinojo didžiausią mitą apie desertų karalių – šokoladą.
• Palavino skonio receptorius ragaudamos tikro „bean to bar“ šokolado.
• Pamatė kaip yra dengiami bei dekoruojami pyragaičiai realiu laiku.
• Paragavo desertų.
• Padegustavo graikišką kalnų arbatą”.