Trečioji kūrybinė – meninė stovykla ,,(IŠ)TARK“

Jau trečią kartą Kurtuvėnuose vyko gimnazijos organizuota kūrybinė – meninė  stovykla „(IŠ)TARK“. Joje dalyvavo gausus būrys miesto mokyklų mokinių, kurie be kūrybos neįsivaizduoja savo kasdienybės.

Stovyklautojams praktinius užsiėmimus vedė aktoriai Monika Šaltytė ir Rokas Petrauskas, režisierė Lina Jankauskaitė, menininkė, fotografė Edita Sūdžiūtė, psichologė Audra Bardauskienė, lektorė Rita Toleikienė. Stovykloje netrūko ir tikro judesio. Žygis į Šiaulių jogos studijos „Sielos harmonija“ vadovės Svetlanos Sarasvati sodybą prie Pašvinio ežero, vaikščiojimas su šiaurietiškomis lazdomis, jogos pratimai ir gongų garsai paliko neišdildomą įspūdį. Nepaliko abejingų ir šokių vakaras, kurį organizavo ansamblio „Vaiguva“ vadovas Alvydas Januševičius. O kur dar pačių surengtas aukcionas, sukurti filmai pagal Kurtuvėnų legendas… Paskutinį vakarą stovyklautojai, atsidėkodami Kurtuvėnų regioniniam parkui už galimybę organizuoti stovyklą išskirtinai gražioje vietoje, suorganizavo talką…  Išvardinti neįmanoma, kiek daug visko buvo per tą savaitę. Stovykla baigėsi…

Dėkojame dalyviams, organizatoriams, svečiams už bendrystę, kartu turiningai ir prasmingai praleistą laiką, o Kurtuvėnų regioninio parko darbuotojams bei Kurtuvėnų šv. apaštalo Jokūbo bažnyčios klebonui Andriui Valčiukui už svetingumą.

Iki pasimatymo ketvirtojoje kūrybinėje – meninėje stovykloje „(IŠ)TARK“!

Savaitės stovykloje akimirkos…