Padėkota už rūpestį, pagalbą, bendradarbiavimą…

Jau ne pirmą kartą gimnazijoje organizuojama Padėkos diena. Tik šį kartą ji buvo kitokia, nes  veiklos prasidėjo nuo ankstyvo ryto, ir jose dalyvavo visi mokiniai. Gimnazistai rašė padėkos laiškus tėveliams, mokytojams, draugams, Lietuvai… Po to vyko kūrybinės dirbtuvės, kuriose gamino dekoracijas savo gimnazijai papuošti.

Šį kartą Padėkos diena sutapo su šv. Liucijos diena. Todėl į kiekvieną klasę užsuko Šviesos mergelė Liucija ir jos palyda ir padovanojo šalkauskiečiams truputį šviesos, truputį šilumos ir jaukumo. Kartu su mūsų gimnazistais šviesą dalino ir svečiai iš Suomijos.

Visus rytą vykusius renginius vainikavo Padėkos vakaras koncertų salėje „Saulė“. Čia buvo padėkota aktyviausiems tėveliams, padėjusiems vesti renginius studentams, su gimnazija bendradarbiaujančioms ugdymo įstaigoms, socialiniams partneriams. Visiems šio vakaro dalyviams Teatro studija „Antraip“ padovanojo spektaklį „Laiškai Elzei“, pastatytą pagal U. Kaunaitės to paties pavadinimo knygą.

  1. Šekspyras yra pasakęs: „Aš atsako kitokio neturiu – dėkoju tik, dėkoju ir dėkoju“.

Dėkojame mokytojoms E. Naimavičienei ir V. Malinauskaitei už spektaklį, privertusį  susimąstyti apie tikrąsias vertybes, jauniesiems aktoriams – už gebėjimą įsikūnyti į savo rolę, mokytojai J. Rimšaitei- už tamsiuoju metų laiku taip reikalingą dovaną – Šviesą, šalkauskiečiams ir jų pagalbininkams mokytojams – už gimnazijos papuošimą.

Rytinių veiklų akimirkos