DofE apdovanojimai 2022

2022 m. birželio 30 d. VU botanikos sode mūsų gimnazijos #DofE komanda buvo apdovanota „The Duke of Edinburgh's International Award” tarptautinės programos apdovanojimų ceremonijoje. Sveikiname Elizabeth (1b), Gabrielę (1c), Evą (1d), Luką (2c) apdovanotus #DofE programos bronzos ženkleliais bei Kasparą (2c), Matą (3c) ir Saimoną (3c) apdovanotus #DofE programos sidabro ženkleliais. Iškilmingame renginyje, kuriame įteikti 5 aukso, 37 sidabro ir 216 bronzos ženkleliai, sveikinimo kalbas sakė bei apdovanojimus teikė Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos viceministrė Agnė Kudarauskienė, British Embassy Vilnius ambasadorius Lietuvoje Brian Olley bei DofE programos vadovė Lietuvoje Viktorija Kalaimaitė.

Netrūko jame ir gerų emocijų, motyvuojančių kalbų, aplodismentų, puikios muzikos, vaišių... Grįžome kupini nuostabių įspūdžių ir įkvėpti naujiems iššūkiams!
Didžiuojamės Jumis, DofE dalyviai! Džiaugiamės, kad jau turime ir BRONZOS, ir SIDABRO ženklelių dalyvių! Linkime sėkmės Armidai (1c) ir Augustui (2c) pasiekti savo išsikeltų tikslų kitais mokslo metais!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas