Sukilėlių kalnelyje

Gruodžio 13-oji vienuolikai mūsų gimnazijos I d klasės mokinių buvo ypatinga diena. Lygiai 14.00 val. Sukilėlių kalnelyje jie, Gen. Povilo Plechavičiaus šaulių 6-osios rinktinės šaulių, savo tėvelių ir draugų akivaizdoje davė jaunojo šaulio iškilmingą pasižadėjimą ir prisiekė būti ištikimi Lietuvos valstybei, laikytis Lietuvos Respublikos Konstitucijos ir įstatymų bei sąžiningai vykdyti šaulio pareigas.
Jaunuosius šaulius pasveikino Lietuvos šaulių sąjungos vadas, pulkininkas, leitenantas G. Koryzna, Gen. Povilo Plechavičiaus šaulių 6-osios rinktinės vadas, atsargos pulkininkas, leitenantas K. Čiuplinskas, jų pasirinkimą palaikantys tėveliai, draugai ir klasės vadovė Vaiva Malinauskaitė.
Po iškilmingos pasižadėjimo ceremonijos Šiaulių rajono savivaldybės Didžiojoje salėje vyko Gen. Povilo Plechavičiaus šaulių 6-osios rinktinės 100- mečio minėjimas. Jaukiame renginyje skambėjo muzika ir dainos, buvo apdovanoti nusipelnę šauliai. Džiugu, kad padėka buvo įteikta ir mūsų gimnazijos antrokui Eimantui Toleikiui.
Sveikiname jaunuosius šaulius ir linkime tokio pat entuziazmo ir pasiryžimo vykdant šaulio pareigas.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas