62-osios laidos abiturientams įteikti Brandos atestatai

Liepos 28-osios vidurdienis… Šiaulių Kultūros centro didžiojoje salėje sklandė šventiška nuotaika. Čia vyko gimnazijos 62-osios abiturientų laidos Brandos atestatų įteikimo ceremonija, į kurią susirinko abiturientų tėveliai, draugai ir mokytojai.

Gimnazijos direktorė Loreta Tamulaitienė, pasveikinusi abiturientus su šia ypatinga švente, įteikė jiems Brandos atestatus – kelialapius į kitą gyvenimo etapą. Šiltų sveikinimų, nuoširdžių padėkų ir audringų šventės dalyvių plojimų sulaukė abiturientas Gytis U., kurio IT egzamino darbas buvo įvertintas 100 balų, jo mokytoja Daiva Railienė ir klasių vadovės.

Kas taps 23-iuoju nominacijos ,,Metų abiturientas“ laimėtoju? Kuris iš šių kandidatų? Kristijonas B., Dominykas G., Gerda I., Kamilė R., Eva S., Kamilė U. ar Gytis U.? Atsakymo į šį klausimą visi susirinkusieji sulaukė tik šventei artėjant į pabaigą. Metų abiturientas – Dominykas G.! Jam buvo įteiktas keramiko Vytauto Jasinevičiaus autorinis darbas ,,Angelas”. Nominacijos laimėtojas padėkojo už apdovanojimą ir visų abiturientų vardu tarė žodį mokytojams, tėveliams, artimiesiems ir draugams.

Tėvelių vardu kalbėjo Rugilės mama Rasita Puidokienė.

Šventė baigėsi…

Mieli mūsų abiturientai, linkime jums sėkmingo skrydžio į kitą gyvenimo etapą!

Šventės akimirkos>> 

Foto Valentino J.