62-ajai abiturientų laidai nuskambėjo Paskutinis skambutis

Amerikiečių žurnalistas ir gamtininkas Hal Borland yra pasakęs: ,,Nei viena žiema nesitęsia amžinai, po jos visada ateina pavasaris”. O mes jums sakome: ,,Prieš dvylika metų jums nuskambėjo pirmasis skambutis, o šiandien skamba jau paskutinis…”. Tokiais žodžiais prasidėjo 62-osios abiturientų laidos Paskutinio skambučio šventė, kurioje dalyvavo ir abiturientų tėveliai, ir mokytojai.
Sėkmingų egzaminų ir tvirtų žingsnių kitame gyvenimo etape abiturientams palinkėjo gimnazijos direktorė Loreta Tamulaitienė ir Tautvydo mama Dalia Narkienė. Šmaikščiai, bet kartu ir labai rimtai savo pagalbą auklėtiniams pažadėjo klasių vadovės Jurga Skinulienė, Margarita Trakšelienė, Jūratė Burneikienė ir Aušra Stonytė – Margienė.
Už nuoširdžius linkėjimus ir palaikymą abiturientai tėveliams ir mokytojams atsidėkojo vaidybiniu filmu ,,Veidrodėli, veidrodėli…“, Tinglitos atliekama daina, o trečiokams testamentu perdavė visų abiturientų dovaną – tris suoliukus, kurie ne tik papuoš gimnazijos aplinką, bet bus puiki vieta poilsiui, pokalbiams ,,iš širdies“, o gal ir apmąstymams…
Trečiokai neliko skolingi. Jie pakvietė abiturientus į mokomąją – pažintinę ekskursiją ir padovanojo pusę atestato, linkėdami, kad liepos 28 d. jų rankose būtų tikras Brandos atestatas.
Nuskambėjo finalinė 62-osios abiturientų laidos daina. Šventė baigėsi…
Dėkojame renginio vedėjams Austėjai ir Evaldui, abiturientų ir trečiokų pasirodymus ruošusioms vadovėms Ingai Jarkovai- Bučienei, Ingai Dovidaitienei, Vaivai Malinauskaitei, už įamžintas akimirkas – Valentinui Jasui ir visiems šventės dalyviams už buvimą kartu.
Sėkmingų egzaminų, mieli mūsų abiturientai!
Šventės akimirkos>>