Šimtadienio šventės aidai

Abiturientai susirinkusiems padovanojo ilgai ir su meile ruoštą spektaklį „Naujokė“, pastatytą pagal Mark Waters režisuotą to paties pavadinimo filmą. Spektaklis abejingų nepaliko. Čia buvo ir juoko, ir peno apmąstymams. Už įdėtą širdį, šiam pasirodymui ruošiant jaunuosius aktorius, abiturientai padėkojo spektaklio režisierei, teatro mokytojai Ingai Dovidaitienei, muzikos mokytojai Vaivai Malinauskaitei, šokių vadovėms Raimondai Jucikaitei ir Neringai Untulienei.
Po spektaklio šventės vairą į savo rankas paėmė trečiokai Meda, Kornelija ir Gytis.
Jie pakvietė visus pakeliauti šventiniais labirintais, kuriuose buvo ir siurprizų, ir dovanų: šiltai sutiktas klasių vadovių Aušros Bogušienės, Jurgitos Ribikauskienės, Lolitos Dzidolikienės ir Daivos Railienės sceninis vaizdelis – linkėjimas abiturientams, juoko dozę atnešęs (filmuotas slapta kamera!) trečiokų filmas „Slaptos abiturientų gyvenimo akimirkos“ , gimnazijos direktorės Loretos Tamulaitienės „Šimtadienio kalendorių“ analizė ir nuoširdūs palinkėjimai ir, žinoma, nuotaikinga trečiokų kompozicija „Kas slepiasi po abiturientų oda?“, tradicinė abiturientų priesaika bei dovanos – pusatestačiai ir milžiniški šakočiai.
Darniai nuskambėjo finalinė jungtinio abiturientų choro daina. Šventė baigėsi…
Sėkmingo likusio pasiruošimo egzaminams, mieli mūsų abiturientai!
Už spektaklį, dainas, šokius, geras emocijas ir nepakartojamas Šimtadienio šventės akimirkas dėkojame abiturientams, jų mokytojoms Ingai ir Vaivai, šokių vadovėms Raimondai ir Neringai, abiturientų klasių vadovėms, renginio vedėjams Medai, Kornelijai ir Gyčiui, garso/ vaizdo operatoriams Simui, Eimantui ir Vakariui, fotografei Evai, trečiokams ir visiems visiems, kurie buvote kartu. 
Akimirkos>>