Buvusių abiturientų diena „Visada laukiami”

Tradicinės buvusių abiturientų dienos  ,,Visada laukiami” renginiai prasidėjo jau nuo ankstyvo ryto. Mokytojo profesiją ,,pasimatavo” 9 buvę abiturientai, pravedę gimnazistams net 16 pamokų. Nauji mokytojai džiaugėsi, kad jų mokiniai buvo drausmingi, atidžiai klausėsi, atliko praktines užduotis ir uždavė daug klausimų. Gimnazistai taip pat buvo patenkinti susitikimais, nes turėjo galimybę daugiau  sužinoti apie profesijas, apie aukštąsias mokyklas, kuriose šias profesijas galima įgyti, apie studentų kasdienybę bei laisvalaikį ir apie pirmuosius žingsnius darbe, jau gavus diplomą.

Po pietų sporto salėje vyko krepšinio varžybos, kuriose jėgas išbandė gimnazijos krepšinio komandos veteranai ir dabartiniai gimnazistai. Sportinio azarto ir gerų emocijų netrūko. Kaip ir reikėjo tikėtis- varžybos baigėsi lygiosiomis. Pasak abiejų komandų trenerio R. Stapulionio, nugalėjo draugystė.

Alumnų dienos renginių paskutinė dalis- susibūrimas aktų salėje prie „Stasio Šalkauskio šeimos arbatos“ puodelio, kur buvusius abiturientus pasveikino gimnazijos direktorė L. Tamulaitienė, o mokytojų vardu – praėjusių metų abiturientų klasės vadovė V. Malinauskaitė. Vakaro vedėjai Austėja L. ir Nedas G. alumnams surengė nuotaikingą BAS (Buvusių Abiturientų Susitikimo) egzaminą, o muzikinius sveikinimus dovanojo Gitaros studijos  (vad. V. Klumbytė) nariai ir trečiokė Tinglita D..  Abiturientų vardu kalbėjo 53-ios laidos abiturientai Greta, Gražvydas, Tomas ir Lukas bei praėjusių metų jubiliejinės 60-osios laidos abiturientas Džioraldas.

Mieli mūsų alumnai, dėkojame jums už pamokas, už geras emocijas krepšinio aikštelėje ir už nuoširdžius pasikalbėjimus.

Jei norite pasidalinti savo sėkmės istorijomis su dabartiniais gimnazistais, jei turite minčių ir pasiūlymų, kaip alumnų dieną organizuoti ateityje,  rašykite mums el. p.: pavrena@gmail.com

Iki kito susitikimo!