Švenčiame Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną

Lietuvos Valstybei – 101! Tą progą gimnazistai paminėjo dalyvaudami įvairiuose renginiuose- ir pilietiniuose, ir pramoginiuose. Vasario 15-osios pirmąją pamoką grupė trečiokų klasėse vedė informacines valandėles, kuriose ne tik pasakojo apie istorinius įvykius, lėmusius Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimą, bet ir surengė mini viktorinas. Viktorinų lyderiai dalyvavo aktų salėje vykusiame finaliniame konkurse. Nugalėtojai buvo apdovanoti ženkliukais su Lietuvos vėliava. Šį renginį organizavo mokytoja A. Stonytė – Margienė.
Lygiai 9.00 val. gimnazijos bendruomenė susirinko į fojė. Trečiokės Emilijos padedami, visi sugiedojo Lietuvos Respublikos himną. Susirinkusius į šį tradicinį renginį pasveikino gimnazijos direktorė L. Tamulaitienė. Šia gražia proga mokiniams buvo parodyta IX laidos abiturientų, baigusių mokyklą 1968 metais, dovana – Lietuvos Nepriklausomybės akto kopija, kuri bus eksponuojama greta trečioko Eriko senelio, fotomenininko A. Ambrozo parodos „1918-1938. Nepriklausomos Lietuvos kariuomenės kasdienybė ir šventės“.
O vakare… Penktadienio vakare vyko jau antroji šiais mokslo metais linksmoji diskoteka, kurioje gerą nuotaiką „kurstė“ antrokas Oskaras.
Su švente, mieli šalkauskiečiai!!!
Foto – Kornelijos S.