Tradicinis gimnazijos bendruomenės žygis

Birželio 9 rytą gimnazijos bendruomenės nariai rinkosi Kurtuvėnų centrinėje aikštėje. Čia prasidėjo tradicinis gimnazijos bendruomenės žygis „S. Šalkauskio keliais“.  214 žygeivių (tėveliai, mokytojai, mokiniai) pasiskirstė į 12 būrių. Vieni tapo stirnomis, kiti lokiais, dar kiti vilkais ir kitokiais Lietuvos miško gyventojais. Išklausę sveikinimų ir palinkėjimų, gavę detalias instrukcijas ir žygio žemėlapius žygeiviai vieni paskui kitus leidosi į miško trasą, kur jų laukė ne tik žygiavimas, bet ir įvairios užduotys…

Nužygiavę 4 km. būriai turėjo pasitikrinti taiklumą. Punkte BŪK TAIKLUS jų laukė mūsų partneriai Šiaulių gen. P. Plechavičiaus šaulių 6-os rinktinės šauliai, Jautmalkėje visi žygeiviai turėjo galimybę išbandyti savo vikrumą ir vieningumą, trečiame punkte (Vainagių medelyne) visi repavo gimnazijos jubiliejinį repą.

Po žygio visų laukė skanūs makaronai, rezultatų paskelbimas, gausiausiai dalyvavusių šeimų apdovanojimai ir žygio diplomai! Dėkojame visiems  dalyvavusiems ir praėjusiems 15 kilometrų žygio trasą! Kai kuriems tai buvo nelengvas, bet sėkmingai įveiktas iššūkis!

Ačiū už laiką praleistą KARTU!