Abiturientams nuskambėjo Paskutinis skambutis

Gegužės 23 d. nuskambėjo Paskutinis skambutis 59-osios laidos abiturientams. Ta proga juos pasveikino gimnazijos direktorė L. Tamulaitienė ir tėvelių vardu kalbėjusi Ugnės mama J. Kaučikienė. Abiturientai suorganizavo aukcioną, kuriame buvo parduodamos pačios svarbiausios žmogiškosios vertybės, o testamentu paliko medelį ir įpareigojimą pasiliekantiems tuo medeliu rūpintis ir jį tinkamai prižiūrėti. Daug gerų emocijų padovanojo trečiokų pasirodymas. Čia buvo ir būrėjų, ir šamanų, ir net svečių iš Afrikos žemyno… Jie turėjo galimybę pritarti arba nepritarti nominuojamųjų abiturientų kandidatūroms.

Paskutinio skambučio šventė pasibaigė finaline 59-osios laidos abiturientų daina ir šventės vedėjų J. Kazanavičiūtės, A. Stonytės ir N. Rupšio linkėjimais ir kvietimu susitikti Brandos atestatų įteikimo ceremonijoje, kuri vyks  liepos 13 d. koncertų salėje „Saulė“.

Už gražią šventę dėkojame mokytojoms I. Dovydaitienei, V. Malinauskaitei, E. Naimavičienei, N. Untulienei ir, žinoma, dainavusiems, šokusiems, vaidinusiems trečiokams ir ketvirtokams.