Sveikiname moksleivių mėgėjų krepšinio lygos (MMKL) čempionus!

Baigėsi XI Moksleivių mėgėjų krepšinio lygos čempionatas. Šeštąjį kartą lygos istorijoje MMKL čempionais tapo mūsų gimnazijos krepšinio komandos!
Lemiamose finalinėse varžybose mūsų gimnazijos jaunučių komanda išbandė jėgas su Juliaus Janonio gimnazijos komanda. Susitikimas buvo įtemptas, pareikalavęs iš krepšininkų ir fizinės jėgos, ir psichologinio tvirtumo. Nelengva buvo ir sirgaliams, todėl emocijos liejosi per kraštus. Po atkaklios ir permainingos kovos buvo pasiekta pergalė rezultatu 72:68.
Po jaunučių triumfo visi su nekantrumu laukė jaunių komandų finalinio susitikimo. Lemiamoje dvikovoje „Romuvos“ gimnazijos komanda buvo nugalėta rezultatu 68:56 .
Mūsų gimnazijos krepšinininkai tapo MMKL čempionais! MMKL klubo prezidentas Drąsius Bagdonas jiems įteikė didžiąją MMKL čempionų taurę.
Pasak šalkauskiečių komandų trenerių Romo Stapulionio ir Dainiaus Brazio, jų vadovaujami krepšininkai buvo pasiruošę visiems išbandymams, jautė didžiulę atsakomybę prieš savo sirgalius, o labiausiai juos motyvavo, kad rungtynes stebėjo krepšinio komandos Šiaulių „Šiauliai“ treneris Antanas Sireika ir krepšininkas, dabar krepšinio klubo „Šiauliai“ vadovas Mindaugas Žukauskas.
XII MMKL sezonas atneš naujų vėjų. Čia bus kovojama dėl MMKL PREZIDENTO taurės. Komanda laimėtoja ne tik iškovos pirmąją čempionato pergalę bei pirmąjį sezono trofėjų, bet ir suteiks mokyklai galimybę žaisti čempionate be startinio mokesčio. Komandų, kurios dalyvavo šio sezono finale, lauks akistata šio MMKL sezono atidarymo varžybose.
Tad, šalkauskiečiai krepšininkai, didžiulės sėkmės jums ruošiantis naujiems išbandymams.

Akimiros >>