58-osios laidos abiturientams įteikti Brandos atestatai

Liepos  14 d. koncertų salėje „Saulė“  120-čiai 58-osios laidos abiturientų buvo įteikti Brandos atestatai. IV c klasės mokiniui A. Jocui už puikius mokymosi ir egzaminų rezultatus įteiktas Brandos atestatas su pagyrimu.

Gimnazijoje gyvuoja graži tradicija perliukais apdovanoti mokytojus, kurie išugdė mokinius „perliukus“, gavusius už egzaminų darbus aukščiausią įvertinimą- 100 balų. Šiemet savo pasiekimų kraitį 100-tukais praturtino  M. Garkevičius (anglų kalba; mokyt.  J.  Skinulienė), M.  Latakas (matematika; mokyt. P. V. Grebeničenkaitė) ir A. Jocas (matematika, fizika, informacinės technologijos; mokyt. P. V. Grebeničenkaitė, S. Pelanskis, D. Railienė). Šimtukininkų mokytojams buvo įteikti perliukai, o šimtukininkams – rašikliai su gimnazijos simbolika.

Daugiausiai ovacijų sulaukė nominacijos „Metų abiturientas“ laimėtojo paskelbimas. Šiai nominacijai gauti buvo pasiūlytos 5-ios kandidatūros:  N. Gorytė, G. Gudeikytė, A. Jocas, I.  Laurinavičiūtė, L. Urbonas.  Gimnazijos direktorė L. Tamulaitienė  atplėšė voką ir paskelbė, kad nominaciją „Metų abiturientas“ laimėjo A. Jocas.

58-osios laidos abiturientus sveikino Šiaulių universiteto dėstytojas E. Elijošius ir Lietuvos Respublikos seimo nario Valerijaus Simulik padėjėja R. Kvedarienė,  20-čiai aktyviausių, iniciatyviausių, geriausių rezultatų įvairiose veiklose pasiekusių mokinių įteikusi LR seimo nario Valerijaus Simulik pasirašytus padėkos raštus.

Šventėje abiturientų vardu kalbėjo N. Gorytė ir A. Jocas, abiturientų klasių vadovių vardu – A. Stonytė – Margienė, o visų tėvelių vardu – Artūro mama I. Jocaitė.

Šventei artėjant prie pabaigos, jaunieji gimnazijos Mokinių parlamento nariai pakvietė į sceną savo kolegas abiturientus, padėkojo jiems  už pagalbą, supratimą, kūrybiškumo bei iniciatyvumo pamokas ir atminimui įteikė įrėmintas nuotraukas, kurios išėjusiems primins įvairias bendras veiklas.

Šventė baigėsi  58-osios abiturientų laidos daina ir gimnazijos himnu.

Brandos atestatų teikimo šventė (foto – T. Ramoškaitė)