Tėvų savaitė gimnazijoje

Netradicinės pamokos gimnazistų tėveliams „T KLASĖ“

„Saulutė šviečia, į kiemą kviečia…“ Laikrodis rodo 17.30, o tėveliai renkasi į pamokas. Tai itin stropūs, žingeidūs ir smalsūs, neabejingi savo atžaloms tėčiai ir mamos. Džiaugiamės ir didžiuojamės „T klasės“ gimnazistais, panorusiais pamatyti ir išbandyti, kaip dirba gimnazijos mokytojai, kokia yra aktyvi, mąstymą skatinanti pamoka.

Užsienio kalbų pamoka. Rusiškai ir angliškai – „Восхитительнo!“ ir „Perfect!“, o štai prancūzų kalbos mokytojai prireikė „Bon pari“ saldainiukų, o vokiečių- net akmenukų ir REPO…Tėveliai suprato, kad, kiek žinai kalbų, tiek gali gyvenime atidaryti durų…. (daugiau informacijos – ant pavadinimo 😉

Gamtos mokslų pamoka. Ar sveikai valgom ir maitinam savo šeimas? Bandymai chemijos laboratorijoje (oi, ką radom sūreliuose?).Dar tokio svogūno per mikroskopą neteko matyti! Na, o elektros grandinę sujungti sugebėjo ir mamos.

Menų pamoka. Judesių magija užbūrė tėvelius, mišrios vokalinės instrumentinės grupės (tiksliau, choro) debiutas nuostabus, žiūrovai (o tokių buvo du- gimnazijos direktorė ir „T klasės“ auklėtoja) šaukė „BIS!“

Aerobikos pamoka. Tokių rimtų veidų ir lanksčių kūnų aerobikos mokytoja nematė per visą savo karjeros laikotarpį.

Gimnazijos mokytojai dėkoja Tėveliams už nuoširdų bendravimą ir bendradarbiavimą, už tai, kad parodyta iniciatyva sulaukė pritarimo.

Tikimės, kad ir ateityje gimnazija kartu su tėvais įgyvendins ne vieną idėją, o sustiprėjęs bendruomeniškumo ryšys, abipusis suinteresuotumas vaiko ateitimi padės siekti aukštesnių ugdymosi rezultatų….

Daugiau akimirkų


Gimnazistų tėvelių kūrybinių darbų paroda

Iš tiesų jie kūrybingi, sumanūs, darbštūs! Nuoširdžiai dėkojame tėveliams, surengusiems parodą gimnazistams!

Ačiū Karolio Sinkaus tėčiui Renatui, Emilijos Kazlauskaitės mamai Aurelijai, Domo Daukšos mamai Vidai, Emilijos Lipnickytės mamai Sandrai, Arno Barzdos mamai Rūtai, Izidoriaus Klevečkos mamai Narsetai, Karolinos Šimkutės mamai Ilonai, Vytauto Poškos mamai Ingai.

Daugiau akimirkų


Krepšinio varžybos „Tėvai – vaikai“

Valio! Lygiosios 63-63! Bet paprakaituoti reikėjo ir tėveliams, ir vaikinams.

Daugiau akimirkų


Kiaušinių marginimas „Tradicijos ir ne tik…“

Šylančio vaško kvapas… Susikaupusių mamų ir dukrų ratelis. Taškelis – tai pradžių pradžia, brūkšnelis – pyktis (ant savęs ar kitų), lenkta linija – švelnumas… Ir brūkšniavom, ir taškavom, ir švelnių linijų nepamiršom. Tai tradicijos! Na, o EBRU technika išgavome kosminius kiaušinius. Juk norisi būti ir šiuolaikiškoms!

Ačiū kruopščioms mamoms už bendrystės jausmą.

Žaismingai išmargintų margučių, gražių ir šiltų Velykų Jūsų šeimoms!

Daugiau akimirkų