Svečiuose Kauno technologijos universiteto atstovai

Balandžio 9 d. gimnazijoje viešėjo KTU (Kauno technologijos universiteto) atstovai, kurie II-IV kl. mokinių grupei vedė užsiėmimus. Ekonomikos ir verslo fakulteto dėstytoja dr. Jovita Vasauskaitė II-IV kl. gimnazistams skaitė paskaitą tema: Ar reikalinga ekonomika negyvenamoje saloje?”, su mokiniais diskutavo apie ekonomiką, jos veikimą kasdieniniame gyvenime ir kaip atrodytų ekonomika negyvenamoje saloje. Studijų informacijos koordinatorius Marius Šumanas kalbėjosi su mokiniais, kaip rinktis profesiją, kaip pažinti save bei  studijų rinką, kokiomis gairėmis vadovaujantis galima tiksliau priartėti prie asmeniui skirtosios karjeros pasirinkimo, taip pat pristatė KTU studijų programas, stojimo sąlygas, mokymosi galimybes.

“Dėstytoja įdomiai perteikė visą informaciją. Manau dėmesį prikaustė visų ir puikiai pristatė tai, ką norėjo”. Vaiva, III kl.

“Buvo naudinga, išsiklausinėjau visų mane dominančių klausimų”. Greta, IV kl.

“Susipažinome su KTU, bei šio universiteto teikiamomis galimybėmis, buvo įdomu ir naudinga”. Justina, III kl.

“Buvo labai malonu klausytis šių atstovų. Jie viską pasakojo su dideliu užsidegimu, buvo galima matyti, kad jų profesija jiems labai patinka. Buvo naudinga išgirsti patarimus, kaip reikia geriau save analizuoti” . Kristina, III kl.

“Man labai patiko svečiai. Daug ką sužinojau apie ekonomiką ir kaip tai susiję su žmogumi:) “. Paulina, III kl.

“Puiki paskaita. Buvo smagu ir įdomu klausytis, įdomūs ir draugiški žmonės, įtraukė į diskusiją”. Emilija, III kl.