Trečiokės moksleivių pažintinėje stovykloje „Atrask save profesijų pasaulyje“

Dvi mūsų gimnazijos trečiokės Aistė Baškytė ir Monika Martinaitytė dalyvavo dviejų dienų moksleivių pažintinėje stovykloje „Atrask save profesijų pasaulyje“, kuri vyko Šiaulių Universiteto Socialinės gerovės ir negalės studijų fakultete, sausio 2-3 dienomis.

Būsimo studento stovykloje iš viso dalyvavo 20 mokinių iš Platelių, Kuršėnų, Rozalimo, Bazilionų, Radviliškio ir Šiaulių gimnazijų ar vidurinių m-klų.

„Dalyvavom, dalyvavom! O buvo ten viskas labai šaunu ir gražu. Kas labiausiai patiko, tai, kad aš… buvau įtraukta į visą veiklą… Neapsakomai didele patirtimi laikau tai, kad turėjau galimybę susitikti su daug profesorių ir šiaip labai išsilavinusių žmonių, kurių kiekvieną žodį gaudžiau, tiesiog auksinės mintys, ne kitaip. 🙂 Na, o buvo mūsų apie 20 žmonių, iš Šiaulių buvome, 4-5 tik, o kiti atvyko iš Joniškio, Platelių, Radviliškio… Ką veikėme? Turėjome labai daug paskaitų pirmąją dieną, o po visko ėjome į boulingą, pasibendravome, iš toliau atvykę po boulingo ėjo į bendrabutį, na, o mes su Monika, bendrabutį iškeitėm į savo lovas. 🙂 Kitą dieną vėl anksti atkeliavom į ŠU. Antroji diena buvo skirta veikloms t.y. mankštos, masažai (studentai buvo atsakingi), turėjome galimybę išbandyti masažines lovas, fotelius ir t.t. Dar tiesa, pristatė tą garsųjį aparatą, skirtą nustatyti profesijos tinkamumą, tik gaila, kad nebuvau ta laimingoji, kuri gavo progą jį išbandyti. Naudos iš tokių renginių visada buvo ir bus, …aš džiaugiuosi sudalyvavusi bei patobulinusi savo kompetencijas. 🙂

P.S. Gavome pažymėjimus – padėkas!

Daugiau apie stovyklą skaitykite: http://www.su.lt/sgnsf/naujienos/13237-atrask-save-profesiju-pasaulyje